jackormedtrycko.se

Tsreklam.se ordnar jackor med tryck

De flesta föreningar och företag idag använder sig av olika typer av profilprodukter för att nå ut med information om att de finns. Det kan handla om att synas på mässor eller olika event, lika väl som att en personalgrupp ska delta i Grabbhalvan eller någon annan lagaktivitet. Då vill man gärna passa på att synas för allmänheten.

Här finns information om hur man kan tänka när man ska investera i jackor som profilprodukter. Det är dyrare än att köpa in bläckpennor med tryck men de är också mer användbara, troligen under en längre tid och är till mycket nytta för personen som bär jackan. Helst vill man uppnå en win-win situation där företaget som betalat för jackan får spridning på sin reklam och personen som använder jackan upplever att det är ett bra plagg av kvalitet och därför använder den ofta. Automatiskt sprids reklamen och en nöjd person talar säkerligen även gott om företaget som skänkt jackan.

Saker man bör fundera över när man ska köpa in ett lager jackor med profiltryck är ganska många. Vad är er grafiska profil? Det är nog den allra viktigaste frågan. Har ni ingen profil behöver ni fundera över det först och sedan köpa in plaggen. En annan sak att fundera över är givetvis kostnaden men också ett miljötänk. Vill man visa att man hänger med i debatten och tycker att miljöfrågor är viktiga kan man inte köpa in jackor som är tillverkade på ett sätt som påverkar miljön negativt.

Allt detta och ännu mer information finns på denna sida och förhoppningsvis får du god vägledning innan du ger dig i kast med att lägga en beställning på jackor med profiltryck. Har du frågor, tveka inte att ta kontakt med oss. Du kan få hjälp med frågor kring val av produkt, material och kostnader.