jackormedtrycko.se

Jackor med tryck och brodyr som ni kan sälja

Ofta behöver föreningar sprida reklam om att de över huvud taget finns. Befolkningen i närområdet kan förändras, nya familjer flyttar in och gamla försvinner och plötsligt har föreningen kanske tappat mängder med medlemmar. Tiden går och en förening måste ständigt vara på tå för att ligga i framkant, synas och sprida positiv information om sin verksamhet.

Ett sätt att sprida information på ett kul sätt och samtidigt kanske dra in lite pengar till föreningen är om man kan sälja saker med reklamtryck, dels till medlemmar men även till andra som kanske kan tänka sig bli medlemmar eller som bara stöttar föreningen och då vill köpa sakerna.

Det finns många olika sätt att sälja profilprodukter på idag. Om det handlar om en idrottsförening kan man passa på att sälja under olika matcher eller turneringar. Det går också ofta bra att sälja via föreningens hemsida och medlemmar kan sprida information till sina bekanta om vad som finns att köpa. Det ska helst inte vara för dyrt. För att kunna sprida information utanför föreningens gränser krävs kul produkter och ett lagom lågt pris.

Plagg är alltid relativt lätt att sälja då många människor kan tänka sig att köpa nyttoprylar, d.v.s. saker de faktiskt kommer använda och det inte bara blir liggande i en låda när de kommer hem. Jackor kan vara ett bra alternativ, speciellt inför höst och vintersäsongen. Köp in ett lager med jackor i föreningens färger och med föreningens logo på ryggen så att det verkligen syns på ganska långt avstånd. Det kan vara det mest effektiva sättet att utnyttja ytan på en jacka. Ett alternativ är att brodera logon, istället för att trycka den. Det ser lite mer arbetat ut, lite mer av kvalitet och kan då tilltala en annan målgrupp än den vanliga.

Vad man än väljer, handlar det om att ha ett bra kontaktnät för att sprida informationen så att det går att sälja produkterna.