jackormedtrycko.se

Sportjackor med tryck till personalen

Företag vill ofta visa att de uppskattar sin personal och det kan ske på olika sätt. Ett relativt vanligt sätt är att slå två flugor i en smäll genom att ge personalen funktionella plagg med företagets eller föreningens logo tryckt på. På detta sätt sprids information om att företaget finns och personalen känner sig uppskattad och använder plaggen. För att de anställda verkligen ska använda plaggen krävs dock att det är bra och funktionsdugliga plagg, annars hamnar de troligen bara längst in i garderoben.

Sportjackor är ett användbart plagg som även den icke sportiga personen kan använda. Man kan uppmuntra sin personal att använda plaggen både på arbetstid och på fritiden. Är bara jackorna snygga och bekväma så kommer detta ske automatiskt. Man kan uppmuntra personalen att använda jackorna genom att skapa olika event på jobbet där man ska ha dem på, eller åka på en konferensresa där man genomför olika team work-uppdrag utomhus och då är dessa jackor perfekta!

Det här kan också vara ett led i en friskvårdssatsning på jobbet, där man önskar få personalstyrkan mer aktiv generellt sätt, så att de blir friskare och orkar med jobbet bättre. Detta är ett problem idag på vissa arbetsplatser. När man genomfört undersökningar har det visar sig att en stor del anställda tränar för lite för att egentligen orka med det arbete de utför. Det går bra när man är ung men ju äldre man blir desto viktigare är det att skapa goda träningsvanor. För en arbetsgivare kan det här vara viktigt att tänka på för att undvika sjukskrivningar. En snygg träningsjacka i kombination med någon tävling eller uppdrag i personalgruppen kan uppmuntra icke tränande människor till att försöka.

Vilket syfte man än har med att ge personalen profiljackor, ska man vara öppen med det och få personalen med på noterna, då uppstår en win-win situation!