jackormedtrycko.se

Rejäla arbetsjackor

Även om en trendig och lite tunnare vår/höstjacka passar många företag och kan användas som en slags ”universaljacka” så förstår vi att vissa företag har lite högre krav. Varseljackor används ofta synonymt med arbetsjackor, även om det finns en viss skillnad. Gemensam för bägge typer är att dom är slittåliga och ger rejält med värme. Detta är plagg som gör att ni kan jobba utomhus oavsett regn och rusk.

Arbetsjackor kan även hålla er säkra på vägen, så att era medarbetare kan jobba tryggt med vetskapen att dom är mycket synliga för alla förbipasserande fordon. Både varseljackor och med vanliga arbetsjackor brukar även ha många fickor så att ni får plats med alla verktyg och tillbehör.

Arbetsjackor med tryck

Arbetsjackor med tryck

Detta är dyra plagg, men dom är värda varenda krona. Även om det varierar från modell till modell, så är många justerbara och kan användas både i varmt och kallt väder. Vissa plagg består t.o.m. av 2 jackor, som antingen kan användas separat eller kombineras för att ge maximalt med värme.

Genom att välja en ”3 i 1” eller 3-lagers jacka är ni redo för vilket väder som helst. Under våren kanske ni endast bär den tunnare modellen, och under vinter bär ni den större, tjockare jackan. Vid riktigt taskigt väder så kombineras helt enkelt de två jackorna för att skapa en riktigt grov vinterjacka.