jackormedtrycko.se

Jackor med tryck - Välj en variant för just er verksamhet!

Jackor med tryck är på många sätt det sista steget i er profilering, kronjuvelen om man så vill! Med en jacka med tryck befäster ert företag och organisation er profilering utåt på absolut bästa sätt och visar att ni är ett företag att räkna med!

Men det finns ett stort urval av jackor, kolla bara till exempel på alla jackor med tryck som finns på tsreklam.se. Upp emot 200 modeller! Vilken ska just ni välja för att det ska bli rätt?

När man väljer jacka till företaget är det viktigt att ge det lite tid och se till att det blir rätt. Jackan ska representera ert företag varje gång era anställda tar med den ut och gör kundbesök eller utför uppdrag. Då vill man inte bli sedd i en slapp gammal trasa utan man vill utstråla professionalitet och kvalité. Eller hur?

Utgå från ert varumärke när ni väljer modell, ta en jacka som stämmer bra överens med ert övriga profilmaterial så att den passar in i helheten. När det gäller jackor är det ofta bra med en modell som inte är alt för skrikig i färgerna eller liknande. Väljer man en lite mer diskret variant är chansen stor att era anställda använder jackan även privat och sprider ert varumärke även där!

Att köra på en diskret stil kan vara en bra idé även när det gäller trycket eller brodyren. Ett stort skrikigt tryck på ryggen passar vissa varumärken och jackor, men långt ifrån alla. Tona ner märkningen en aning så ska ni se att jackorna bärs i större utsträckning och sprider ert varumärke på ett snyggt sätt!

Om era anställda är ute ofta i tjänst och behöver synas tydligt är det dock bara att tuta och köra och välja de skrikigare färgerna och trycken, men gör det smakfullt och snyggt! Be er leverantör designa upp olika förslag så att ni har några olika varianter av design att välja mellan.

Ni kan också kontakta er leverantör för att ordna specialproduktion av jackor, helt enligt era önskemål! Oftast behöver man då beställa en större mängd, till exempel 50-100 stycken. Men är man ett större företag eller förening är det oftast inget problem. Då kan ni producera exklusiva jackor i fina material, oftast till en billigare peng!